Посол Голландії подякував за проведення Євро-2012 у Харкові
11 липня 2012 14:34
Посол Голландії подякував за проведення Євро-2012 у Харкові Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Пітер Ян Волтерс надіслав листа Харківському міському голові Геннадію Кернесу з подякою за проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Харкові.

Посол відзначив відмінну готовність міста до проведення чемпіонату, гостинність і доброзичливість харків’ян, плідну співпрацю та чітку взаємодію всіх гілок влади із представниками Футбольної асоціації Королівства Нідерландів, голландською поліцією, Спілкою голландських футбольних уболівальників, Посольством Нідерландів у підготовці до турніру.

«Футбол у Харкові надав унікальну можливість для харків’ян познайомитися з голландськими вболівальниками, а громадянам Нідерландів подолати шлях у 2000 км, щоб відкрити для себе красу Вашого міста та щирість українців… Передматчеві марші вболівальників стали прикладом братання народів, які, розмовляючи різними мовами, поділяють одвічні людські цінності дружби, поваги та взаємопідтримки», - наголосив посол.

Він також висловив окрему подяку за те, що Геннадій Кернес особисто взяв участь у відкритті наметового табору вболівальників збірної Нідерландів з футболу на Журавлівці.

На думку Пітера Яна Волтерса, нові стадіони, аеропорти, дороги – це лише частина здобутків та досвіду, що їх набула Україна і Харків від підготовки до Євро-2012. «Проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу засвідчило величезний потенціал Вашої держави і надало українцям можливість пишатися собою та своєю країною», - додав посол.

Крім того, він побажав Геннадієві Кернесу та всім харків’янам наснаги в реалізації нових проектів і виконанні нових завдань, висловив сподівання на плідну співпрацю Нідерландів та України в подальшому.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини