На харківський марафон запрошують міста-партнери та гостей Євро-2012
13 січня 2014 17:31
На харківський марафон запрошують міста-партнери та гостей Євро-2012 Оргкомітет Міжнародного харківського марафону запрошує для участі в ньому міста-партнери Харкова і любителів спорту, які відвідали місто під час Євро-2012.

Про це сьогодні, 13 січня, повідомив заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов.
 
Він підкреслив, що організаційний комітет з підготовки та проведення змагань розсилає запрошення на участь у марафоні всім містам-партнерам Харкова, а також гостям, футбольним уболівальникам і учасникам Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
 
«Я сподіваюся, що в нашому марафоні також візьмуть участь імениті спортсмени з інших країн, оскільки перемога в такого роду спортивному заході приносить спортсмену славу, бали, рейтинг. Крім того, організатори готують грошові призи, які завжди є хорошим стимулом для спортсмена-професіонала. Ми від імені міської ради запрошуємо всі міста-партнери Харкова, а також усіх, хто був у нас на Євро-2012. Колеги з Департаменту міжнародного співробітництва задіяли всі свої можливості, щоб у марафоні взяло участь якомога більше іноземних гостей», - підкреслив Олександр Попов.
 
За його словами, інформація про марафон буде поширена й серед голландців, тому що в Нідерландах популярний біг і там часто проводяться змагання з цього виду спорту.
 
Нагадаємо, І Харківський міжнародний марафон відбудеться 12 квітня 2014 року. Довжина марафону складе 42 км 195 м. Також 12 квітня відбудуться старти на дистанціях 21 км 97 м (напівмарафон), 10 км, 3 км, естафета і дитячі забіги.

В минулому щорічному марафоні «Визволення», що пройшов у серпні 2013 року, взяло участь понад 3 тис. чоловік з більш ніж десяти країн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини