На ТЦ «Барабашово» відкрилася громадська приймальня Геннадія Кернеса
08 травня 2012 16:31
На ТЦ «Барабашово» відкрилася громадська приймальня Геннадія Кернеса Громадська приймальня Харківського міського голови Геннадія Кернеса, розташована на території торгового центру «Барабашово», почала працювати 7 травня.

Про це сьогодні, 8 травня, повідомила керівник громадської приймальні Роза Селігей.

За її словами, зараз у торговому центрі регулярно оголошують про роботу приймальні. За один день роботи приймальні вже надійшли перші звернення - з питань ремонту внутрішньоквартальних доріг, відлову бездомних тварин, браку табличок з номерами будинків на деяких вулицях міста. У приймальні, на яку покладено функції контролю, координації та консультації, працюють два фахівці з роботи зі зверненнями громадян.

«Розроблено унікальну програму, що дає змогу відстежувати ті питання, з якими звертаються жителі міста. Харків виявився новатором у цьому питанні - аналогів такій програмі немає», - зазначила керівник приймальні.

Роза Селігей уточнила, що електронна система документообігу, упроваджена в міській раді у 2006 році, також дає змогу відстежувати всі звернення громадян і результати їхнього розгляду.

Громадська приймальня розташована в будівлі адміністрації торгового центру за адресою пр. 50-річчя СРСР, 182 (біля автомобільного майданчика) і працює з понеділка до четверга з 9:00 до 18:00, у п'ятницю - з 9:00 до 16:45, крім вихідних та святкових днів. Перерва з 13:00 до 13:45.

Нагадаємо, 19 квітня Геннадій Кернес на зустрічі з підприємцями ринку «Барабашово» пообіцяв відкрити до 9 травня на території торговельного центру громадську приймальню міського голови.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    На ТЦ «Барабашово» відкрилася громадська приймальня Геннадія Кернеса На ТЦ «Барабашово» відкрилася громадська приймальня Геннадія Кернеса На ТЦ «Барабашово» відкрилася громадська приймальня Геннадія Кернеса На ТЦ «Барабашово» відкрилася громадська приймальня Геннадія Кернеса На ТЦ «Барабашово» відкрилася громадська приймальня Геннадія Кернеса На ТЦ «Барабашово» відкрилася громадська приймальня Геннадія Кернеса На ТЦ «Барабашово» відкрилася громадська приймальня Геннадія Кернеса

Друкувати
Останні новини