Геннадій Кернес: План реконструкції «Барабашово» буде прийнятий після договору «місто -«АВЕК»- підприємці»
24 січня 2014 18:48
Геннадій Кернес: План реконструкції «Барабашово» буде прийнятий після договору «місто -«АВЕК»- підприємці» На зустрічі з підприємцями та власниками ринку «Барабашово» 24 січня міський голова назвав умови, на яких проходитиме реконструкція торгового центру та найближчих районів.

Зустріч в мерії ініціювали торгують після чергового підвищення вартості послуг, прийнятого адміністрацією ТЦ. Підприємці стурбовані і тим, що реконструкція, яку планує концерн «АВЕК» (власник ринку), призведе до знесення багатьох торгових точок.

«Кажу відразу: місто має намір очистити «червоні лінії» і продовжувати наводити лад у районі - це повне розчищення перехрестя Академіка Павлова і 50-річчя ВЛКСМ і розворотного кола транспорту, ремонт доріг і комунікацій, прилеглих до ринку. «АВЕК», у свою чергу, працює над комплексним планом реконструкції торгової зони, щоб зберегти її конкурентоспроможність і привабливість для торгуючих і покупців.

Я розумію вашу стурбованість і вже знаю, що багато хто шукає, куди переїжджати, щоб зберегти бізнес, що не всіх влаштовують нові умови. Хочу, щоб було зрозуміло головне: остаточний план зміни «Барабашово» - на стадії розробки і узгодження. Будемо працювати над ним, поки не досягнемо результату, який максимально влаштовуватиме всі сторони: «АВЕК», підприємців і міську владу, що представляє всіх жителів Харкова», - сказав міський голова, підбиваючи підсумки зустрічі.

За словами Геннадія Кернеса, 15 березня в міськраді проект реконструкції буде представлений для публічного обговорення. «Малий бізнес - дуже важливе джерело поповнення бюджету, і у вирішенні спірних питань я буду на стороні 60 тисяч підприємців», - зазначив міський голова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини