Геннадій Кернес: «Пролетарській» допоможе тільки повна реконструкція
23 січня 2014 16:19
Геннадій Кернес: «Пролетарській» допоможе тільки повна реконструкція Міський голова відповів жителям Рогані та «Горизонту», що скаржаться на стихійну торгівлю і антисанітарію біля станції метро «Пролетарська».

23 січня на особистому прийомі міського голови на заводі «Електроважмаш» харків'яни передали Геннадію Кернесу кілька скарг на незаконну торгівлю та порушення порядку на ринку біля виходів зі станції метро «Пролетарська». «Неможливо пройти, бруд, ящики, йдемо з роботи - пробиваємося через все це», - кажуть Світлана Бойко та Ірина Шилова, інженери-конструктори підприємства, що живуть в Орджонікідзевському районі.

«Півзаходи тут не допоможуть, я в цьому впевнений. Лад у цьому місці, я маю на увазі підземні переходи, ринок, зупинки, парковки - всю ту клоаку, що там зараз є, - лад настане після повної реконструкції. Ми її запланували, вже спроектували і маємо намір довести до кінця. Вона включає ремонт Московського проспекту, перекладання мереж, будівництво терміналу для міського та приміського пасажирського транспорту і, звичайно, облаштування торгових місць. Поетапна робота йде: лад у підземних переходах наводить спеціально створене комунальне підприємство, реконструкція Московського проспекту почалася і просувається в бік Окружної дороги. Я прошу мешканців району потерпіти і дати нам виконати заплановане», - сказав Геннадій Кернес.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини