Мішель Платіні подякував Геннадію Кернесу за Євро-2012 у Харкові
04 липня 2012 14:33
Мішель Платіні подякував Геннадію Кернесу за Євро-2012 у Харкові Президент УЄФА Мішель Платіні надіслав на ім'я Харківського міського голови Геннадія Кернеса лист з подякою за проведення матчів Євро-2012 у Харкові.

Президент Європейської футбольної асоціації зазначив, що Геннадій Кернес як міський голова зіграв найважливішу роль у забезпеченні високого рівня проведення в Харкові матчів чемпіонату.
 
За словами Мішеля Платіні, окремої подяки заслуговує робота всіх міських служб, які забезпечували прийом уболівальників і функціонування громадського транспорту, чітка організація фан-зони, а також створення інфраструктури стадіону.
 
«Якість наданих послуг, внесок міської влади та всіх її працівників, привітність та гостинність жителів Харкова і висока ефективність проведеної спільної організаційної роботи, без усякого сумніву, багато в чому сприяли успішному проведенню всього турніру Євро-2012 і тому, що цей чемпіонат буде ототожнюватися з поняттям великого європейського футбольного свята», - сказано в листі президента УЄФА.
 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини