Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників
17 грудня 2013 11:52
Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Для працівників комунальних підприємств Харкова, які не мають житла, будуватимуться відомчі будинки.

На особистий прийом, який Геннадій Кернес сьогодні, 17 грудня, проводить у КП «Харківські теплові мережі», звернулися кілька співробітників підприємства, які багато років стоять у черзі на отримання житла. За словами міського голови, оптимальний варіант вирішення питання - це спільний проект харківських комунальних підприємств з будівництва житла для своїх працівників.

«Місто виділить ділянку землі і готовий допомагати всім комунальникам і їхнім сім'ям в тому, щоб вони отримали квартири. Всі керівники підприємств повинні проінформувати колективи про це рішення. Розуміючи, скільки людей стоїть у черзі, ми розробимо проект і почнемо роботу. Нехай це будуть 200, 300 квартир. Ми зацікавлені в тому, щоб в системі життєзабезпечення працювали професіонали, приходили молоді фахівці, а їм потрібно своє житло. Чи не менше цього заслуговують ветерани праці, які віддали багато років своїм підприємствам», - сказав Геннадій Кернес.

На сьогоднішній особистий прийом в КП «Харківські теплові мережі» записалися понад 30 чоловік. Крім питань з житлом працівники ХТМ звертаються до мера по матеріальну допомогу на купівлю дорогих ліків, оздоровлення дітей, за вирішенням комунальних проблем, з приводу ремонту доріг, роботи міського транспорту, встановлення дитячих майданчиків та багато чого іншого.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників Геннадій Кернес: Ми будуватимемо доступне житло для комунальників

Друкувати
Останні новини