У Харкові пройде тиждень, присвячений протидії торгівлі людьми
24 листопада 2014 15:46
У Харкові пройде тиждень, присвячений протидії торгівлі людьми Інформаційний тиждень в рамках проекту «Торгівля людьми. Захист і безпека» пройде з 24 до 29 листопада в Харкові.
Тиждень включає рекламну кампанію, ряд інформаційних заходів в школах, університетах та професійно-технічних навчальних закладах. Крім того, будуть проведені круглий стіл з представниками організацій, що працюють в даній сфері, і тренінги з працівниками міських центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
 
Організатор проведення інформаційного тижня - проект «OPEN for young women» за підтримки Консульства Федеративної Республіки Німеччини в Донецьку.
 
У підготовці та проведенні заходів беруть участь Департаменти праці та соціальної політики, освіти, у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради, Харківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, культурно-просвітницький центр «Будинок Нюрнберга», міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда», навчальні заклади та гендерні центри вишів міста.
 
25 листопада в Харківському національному університеті міського господарства відбудеться прес-конференція, присвячена проведенню інформаційної тижні, початок - о 12:30.

Довідка. Проект «OPEN for young women» стартував в Україні в 2011 році. Фахівці проекту надають молодим людям різного роду консультації про те, що необхідно знати, які заходи вживати, щоб захистити себе від торговців людьми, на що необхідно звернути увагу при виїзді за кордон.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини