До уваги ЗМІ! У вівторок і середу в місті пройдуть громадські слухання з перейменування вулиць
08 листопада 2015 09:02
До уваги ЗМІ! У вівторок і середу в місті пройдуть громадські слухання з перейменування вулиць Громадські слухання з питання перейменування вулиць і площ згідно закону про декомунізацію відбудуться у Харкові 10 та 11 листопада.

Слухання пройдуть 10 листопада у всіх районах міста, початок - о 18:30.

Так, в семи районах слухання пройдуть в районних адміністраціях: у Дзержинському (пр. Леніна, 17а), у Київському (вул. Чернишевська, 55), в Комінтернівському (вул. Плеханівська, 42), в Ленінському (вул. Карла Маркса, 34), в Московському (вул. Юр'ївська, 13), у Фрунзенському (пр. Маршала Жукова, 17) і в Червонозаводському (вул. Богдана Хмельницького, 11).

В Орджонікідзевському районі слухання пройдуть в районному Будинку культури (вул. Другої П'ятирічки, 38), а в Жовтневому районі - в дитячій школі мистецтв (вул. Конєва, 17).

Загальне засідання з питання перейменування об'єктів топоніміки в місті Харкові відбудеться 11 листопада в концертному залі «Україна» (вул. Сумська, 35), початок - о 18:30.

Представникам ЗМІ, які висвітлюватимуть перебіг громадських слухань, на заходи рекомендується прийти заздалегідь, щоб акредитуватися; при собі необхідно мати редакційне посвідчення.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини