Львів'яни високо оцінили роботу Єдиного дозвільного центру в Харкові
16 вересня 2011 13:11
Львів'яни високо оцінили роботу Єдиного дозвільного центру в Харкові Львівська делегація ознайомилася сьогодні, 16 вересня, з роботою харківського Єдиного дозвільного центру.

Екскурсію центром для гостей провів начальник відділу дозвільних процедур місцевого рівня Сергій Уваров. Як відзначили львів'яни, у них у місті також є дозвільний центр, який створювали на основі досвіду польських міст.
«Тепер ми вивчаємо досвід українських міст, де успішно працюють єдині дозвільні центри. Звичайно, у них багато спільного, тому що це місце, де підприємець, зекономивши час, може отримати всю необхідну допомогу та дозволи. Але, природно, є й певні відмінності, які дають змогу деяким центрам працювати більш ефективно. Наприклад, у роботі харківського дозвільного центру ми вже побачили нюанси, на які обов'язково тепер звернемо увагу вдома», - повідомив начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради Володимир Шнайдер.
Зокрема, він відзначив високий рівень технічної оснащеності та програмного забезпечення харківського Єдиного дозвільного центру, наявність великої кількості довідкової інформації, хороші умови для роботи і відпочинку працівників, представників дозвільних органів та державних адміністраторів.
«Ми побували сьогодні в дозвільному центрі, у новому залі засідань Харківської міськради, і я маю сказати, що в Харкові сфера розвитку та впровадження технологій перебуває на дуже високому рівні, ви в цьому напрямку випереджаєте Львів, і це слід визнати. Нам дуже цікавий досвід вашого департаменту інформаційно-комп'ютерного забезпечення, а також КП «Міський інформаційний центр», які вивели цю роботу на такий високий рівень», - зазначив Володимир Шнайдер.
Нагадаємо, що 16-17 вересня в Харкові проходять Дні міста Львова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини