Жінок Шевченківського району нагородили до 8 Березня
06 березня 2019 15:31 Місто
Жінок Шевченківського району нагородили до 8 Березня До Міжнародного жіночого дня подяки Верховної Ради України та Харківського міського голови отримали працівниці охорони здоров'я, освіти, фіскальних органів та житлово-комунального господарства.

6 березня з нагоди прийдешнього Міжнародного жіночого дня урочистості пройшли у Шевченківському районі. Харківський міський голова Геннадій Кернес і народний депутат України по округу №168 Валерій Писаренко вручили подяки та подарунки керівникам і співробітницям установ охорони здоров'я і науки, шкіл, фіскальної служби, підприємств комунального господарства.

«Весна починається з тепла, і це свято завжди пов'язане з жіночою красою і ніжністю. Я хочу сказати спасибі за вашу працю на благо Харкова та країни і від усіх чоловіків - за щасливе почуття, що ти потрібен, тебе люблять», - привітав присутніх на початку церемонії нагородження Геннадій Кернес.

«Вважається, що це складний для чоловіків день, але я не згоден. Це хороший шанс навіть для самих сором'язливих і скромних з нас показати свої почуття, проявити симпатію і подяку. Ви, такі тендітні, даєте нам сили і впевненість у собі. Головне - будьте завжди поруч, і все у нас вийде», - сказав у своєму виступі Валерій Писаренко.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини