З 11 серпня перехрестя проспектів Перемоги та Людвіка Свободи закриють для будівництва метро
08 серпня 2013 15:02
З 11 серпня перехрестя проспектів Перемоги та Людвіка Свободи закриють для будівництва метро З 23:00 11 серпня перехрестя, де ведеться будівництво ст. м. «Перемога», буде закрите у зв'язку з подальшими роботами на станції.

Про це сьогодні, 8 серпня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан.

За його словами, на сьогоднішній день у міста з'явилися фінансові можливості для продовження будівництва 30-ї станції метрополітену. На сьогодні прийнято рішення про будівництво платформної частини станції метро, ​​яка розташовуватиметься під перетином пр. Л. Свободи та пр. Перемоги.

Для забезпечення проїзду будуть організовані об'їзні дороги. Так, при в'їзді з боку Окружної дороги буде збережена можливість як проїзду по пр. Л. Свободи, так і правого повороту на пр. Перемоги. При русі по пр. Л. Свободи з центру необхідно буде проїхати розворотне кільце тролейбуса з подальшим виїздом на праву сторону пр. Л. Свободи.

У районі розворотного кола тролейбуса буде облаштована вилочкова дорога, яка забезпечить як заїзд, так і виїзд з пр. Перемоги (сторона вул. Архітекторів) на пр. Л. Свободи.

«Таким чином, повністю буде забезпечений проїзд автотранспорту через даний вузол: буде облаштована схема повного кругового руху. Автомобілісти і пасажирський транспорт не відчують незручностей при перетині цієї ділянки», - уточнив Сергій Дульфан.

Директор департаменту підкреслив, що буде демонтована як ділянка трамвайних шляхів у зоні будівництва, так і ділянка колії по пр. Перемоги для забезпечення проїзду. Рух трамваїв на даній ділянці буде закрито з 23:00 8 серпня.

Як підкреслив Сергій Дульфан, після завершенні будівництва на перехресті двох проспектів будуть відновлені трамвайні колії, а переїзд через перехрестя буде виконаний за тими ж технологіями, які використовуються зараз на перехресті вул. Академіка Павлова та пр. Московського.

Зі схемою тимчасової організації руху в районі будівництва ст. м. «Перемога» можна ознайомитися тут.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини