Великі підприємства сплатили у жовтні понад 200 мільйонів гривень єдиного соціального внеску
12 листопада 2014 10:09 Економіка
Великі підприємства сплатили у жовтні понад 200 мільйонів гривень єдиного соціального внеску Великі підприємства та організації Харкова в жовтні поточного року сплатили до бюджету 215,7 млн грн єдиного соціального внеску.
Порівняно з надходженнями в вересні, сплата соціального внеску зросла на 7,7%. Про це повідомила начальник Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у місті Харкові Галина Феденко. Всього ж від платників спеціалізованої інспекції за січень-жовтень надійшло більше 2 млрд грн єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування. Це на 86 млн грн більше, ніж за десять місяців 2013 року. 

Також в інспекції зазначили, що з початку року від великих підприємств надійшло 1487 звітів про нараховані суми соціального внеску. При цьому всі платники інспекції надають звіти з ЄСВ в електронному вигляді. 

У податковій інспекції нагадали, що єдиний соціальний внесок, нарахований за календарний місяць, необхідно сплачувати не пізніше 20 числа наступного місяця. 

Зазначимо, що податкова служба почала приймати звіти і платежі з єдиного соціального внеску з жовтня 2013 року, раніше цей внесок адміністрував Пенсійний фонд України. 

Довідка. В Спеціалізованій податковій інспекції обслуговуються такі найбільші підприємства Харківщини, як «Турбоатом», «Харківобленерго», «Електроважмаш», «Філіп Морріс Україна», «Південна залізниця», «Харківські тепломережі» та інші. За десять місяців 2014 року великі підприємства сплатили до бюджетів усіх рівнів понад 9 млрд грн податків, з них до держбюджету - понад 8 млр грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини