Учасник гурту «Black Eyed Peas» виступить 25 червня у фан-зоні
18 червня 2012 18:07
Учасник гурту «Black Eyed Peas» виступить 25 червня у фан-зоні Учасник популярного американського хіп-​​хоп гурту «Black Eyed Peas» виступить на сцені офіційної фан-зони Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Харкові 25 червня.

Керівник медіа-центру фан-зони Тетяна Острогляд розповіла, що в цей самий день на пл. Свободи відбудуться концерти московського електропоп-проекту «Tesla Boy», київського гурту «Gorchitza», гурту «Awesomatic».

20 червня для відвідувачів харківської фан-зони пройде концерт українського колективу «Бумбокс», він буде платним. Каси встановлять на входах у фан-зону.

Крім того, цікавими та музичними будуть і інші дні роботи фан-зони. Сьогодні о 18:00 почнеться виступ фіналістів другого сезону телевізійного шоу «Україна має талант» гурту «Crazy Boys».

Крім того, 19 червня відбудуться безкоштовні концерти українських гуртів «Атмосфера» (початок - о 16:00) і «Степан і Медуза» (початок - о 18:00). 21 червня у фан-зоні виступлять гурти «Безпека», «People Inside», «Stanza», «Vips» і харківський співак Кирило Делегойдін.

Нагадаємо, 1 липня на закритті фан-зони Євро-2012 у Харкові виступлять Руслана, «Tomato Juice», Ліза Вассабі і В'ячеслав Сінчук.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини