У Новобаварському районі відновлюють каналізаційні колодязі
23 листопада 2022 14:02 ЖКГ
У Новобаварському районі відновлюють каналізаційні колодязі Бригади Новобаварської дільниці комплексу «Харківводовідведення» відновлюють каналізаційний колодязь, який приймає стоки з вулиць приватного сектора.

Як повідомив сьогодні, 23 листопада, начальник Новобаварської районної експлуатаційної дільниці Дмитро Мурза, роботи ведуться спільно з майстрами служби з ремонту мереж каналізації. За його словами, усунення аварійної ситуації, яка виникла на технічно зношеному каналізаційному колодязі діаметром 1000 мм і глибиною залягання 4 м, розпочали на початку місяця.

«Виконали значний обсяг робіт. Котлован для відновлення водовідведення довелося розширити до 100 кв. м. Демонтували колодязь, замінили понад 4 м аварійної ділянки трубопроводу. Щоб не відключати споживачів від послуги, попередньо приєднали паралельний трубопровід. Повний цикл ремонтних робіт з подальшим упорядкуванням місця розриття намітили завершити до кінця тижня», - зазначив Дмитро Мурза.

Також він повідомив, що загалом цього року в Новобаварському районі замінили 33 технічно зношених люки, облаштували понад 50 каналізаційних колодязів з ремонтом плит перекриття та виконали профілактичне прочищення 13 км каналізаційних мереж.

«У липні експлуатаційні бригади спільно з дільницею з ремонту мереж каналізації після капітальної заміни здали в експлуатацію важливий об'єкт критичної інфраструктури водовідведення у Новобаварському районі - переклали 200 м самопливного каналізаційного колектора діаметром 500 мм з заміною восьми оглядових колодязів. Вчасно реагуємо на всі звернення наших споживачів та виконуємо всі заявки у день надходження», - наголосив начальник дільниці.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини