У Холодногірському районі увічнили пам'ять воїнів-інтернаціоналістів
18 травня 2017 11:00 Суспільство
У Холодногірському районі увічнили пам'ять воїнів-інтернаціоналістів На фасаді будівлі Харківської спеціалізованої школи №18 по вул. Іллінській, 40 у Холодногірському районі встановили меморіальну дошку воїнам-інтернаціоналістам.

Табличка встановлена ​​воїнам-афганцям, кавалерам ордена Червоної Зірки, випускникам школи Віталію Смірнову і Валерію Черевіку.
 
Рішення про те, щоб увічнити пам'ять видатних харків'ян, було прийнято на засіданні Міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища.

«Вони - справжні патріоти своєї Батьківщини, які ціною власного життя захищали інтереси країни. Я закликаю всіх дбайливо ставитися до пам'яті воїнів-інтернаціоналістів і не забувати про подвиги героїв», - підкреслив голова Адміністрації Холодногірського району Максим Мусєєв.

Нагадаємо, 16 травня на будівлі школи №135 було відкрито меморіальну дошку воїну-інтернаціоналісту Віталію Платонову. Також у Харкові цього року з'являться меморіальні таблички, які увічнять пам'ять воїнів-інтернаціоналістів Олександра Бабича, Сергія Волошка, Олександра Перепичая (на будівлі школи №15 по вул. 12 Квітня, 14), Олега Літкевича, Сергія Орлова, Володимира Сітало (на будівлі ліцею №141 по вул. Бучми, 44-е).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини