У Харкові військових та інших учасників програми доступного житла звільнили від платежів
10 серпня 2022 12:34 Місто
У Харкові військових та інших учасників програми доступного житла звільнили від платежів Учасників Міської цільової програми будівництва (придбання) доступного житла на 2021-2030 рр. з 24 лютого звільнено від щоквартальних зобов'язань щодо погашення кредиту.

Мова йде про платежі на погашення суми кредиту та нарахованих відсотків у разі їх наявності.

Відповідне рішення, з метою підтримки учасників програми, було прийняте сьогодні, 10 серпня, на сесії Харківської міської ради.

Від щоквартальних зобов'язань звільнено позичальників:

- які або члени сім'ї яких проходили військову службу або були призвані, прийняті на військову службу після оголошення воєнного стану. Їх звільняють від виконання зобов'язань щодо погашення кредиту за письмовою заявою позичальника на ім'я міського голови з наданням документа, що підтверджує участь у зазначених заходах, до закінчення правового режиму воєнного стану в Україні;

- які мали укладені кредитні договори на будівництво (придбання) житла в об'єктах житлового будівництва, не введених в експлуатацію станом на 24 лютого. Їх звільняють до закінчення правового режиму воєнного стану в Україні або введення об'єкту житлового будівництва в експлуатацію.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини