У Харкові випала півмісячна норма опадів
18 червня 2015 16:18 Оперативна інформація
У Харкові випала півмісячна норма опадів Сильний дощ, який призвів до тимчасових затоплень вулиць, пройшов увечері 17 та вночі 18 червня в Харкові.

За даними гідрометеоцентру, в окремих районах міста протягом години в середньому випала півмісячна норма опадів - близько 30 мм.

За інформацією КП «Шляхрембуд», злива найбільш інтенсивно пройшла у Київському, Московському, Червонозаводському, Орджонікідзевському, Комінтернівському та Фрунзенському районах.

Завдяки побудованим новим ділянкам зливової каналізації по пр. 50-річчя СРСР (в районі перетину з пробивкой вул. Танкопія), по вул. Маяковського (в районі перетину з вул. Трінклера), по вул. Чоботарській рух транспорту здійснювався безперебійно.

Як повідомили в КП «Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації», в місті мали місце затоплення, які робочі успішно ліквідували. Так, затоплення на вул. Академіка Павлова, 140 (район ст. М. «Студентська») робочі ліквідували протягом 50 хв. Було незначне затоплення біля ТЦ «Компас», на ул.Фурманова, вул. Ульянова - в районі Тюрінки (приватний сектор), де робітникам прийшлось відкачувати води.

За підсумками зливи, що пройшла, встановлено, що руйнувань асфальтобетонного покриття проїзної частини міських доріг немає, рух громадського транспорту був забезпечений в повному обсязі.

За інформацією Департаменту житлового господарства, на прибудинкових територіях житлових будинків міста впало декілька дерев і гілок, було підтоплено кілька підвалів будинків. Усі виявлені наслідки зливи на контролі у відповідних служб міста і зараз усуваються.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини