У Харкові проводять марафон добрих справ
12 липня 2022 14:03 Суспільство
У Харкові проводять марафон добрих справ Управління у справах сім’ї та молоді сьогодні, 12 липня, розпочинає марафон «21 день добрих справ».

Він стартував вже сьогодні на сторінці команди Школи волонтерів «АVA» у соціальній мережі «Instagram»: https://www.instagram.com/ava.volunteer.kh/.

Як повідомила начальник Управління у справах сім’ї та молоді  Аліна Помазан, серед іншого, учасникам марафону запропонують вивчити хоча б три слова жестовою мовою, подивитися український фільм разом з родиною або написати листа тій людини, яка вплинула на їхнє життя. Найактивніші учасники, хто не пропустить жодного дня та виконає всі додаткові завдання, отримають  призи.

Умови участі: кожний виконує  завдання, знімає це на фото або відео, викладає у сторіз на своїй сторінці «Instagram» з відміткою та хештегом #21_ava.

Нагадаємо, що Школа волонтерів «AVA» - це проєкт Управління у справах сім'ї та молоді, завдання якого - популяризувати волонтерський рух, неформальну освіту молоді, здоровий спосіб життя. Випускники школи волонтерів брали участь у проведенні загальноміських спортивних, культурних, освітніх, іміджевих та соціальних заходів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини