У Харкові посилили заходи безпеки на новорічні свята
21 грудня 2019 14:21 Місто
У Харкові посилили заходи безпеки на новорічні свята Рятувальники провели навчання у Палаці спорту, де з 23 грудня по 4 січня проходитиме новорічна вистава для харківських школярів.

Про це сьогодні, 21 грудня, повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

За його словами, міська влада зобов'язала Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області перевірити будівлю і додатково проінструктувати фахівців.

Як доповів начальник Харківського міського відділу ГУ ДСНС України у Харківській області Володимир Юрченко, навчання були проведені, рятувальники разом із співробітниками КП «Харківводоканал» перевірили гідранти. У заході були задіяні не тільки чергові пожежні, а й начальники караулів всіх змін. Зараз проводяться заняття з волонтерами з організації евакуації.

Також Ігор Терехов зазначив, що заходи безпеки посилили на пл. Свободи біля головної міської ялинки, де працюють ковзанка та новорічний ярмарок.

«Там чергують пожежні машини, виконуються необхідні заходи з безпеки. Під час усіх заходів, які проводяться, працюють наряди поліції, бригади швидкої допомоги. Для нас дуже важливо попередження усіх надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на будь-якій з новорічних локацій», - підкреслив Ігор Терехов.

Нагадаємо, що у новорічну ніч на пл. Свободи відбудеться концерт, на якому виступлять українські виконавці Олег Винник, Наталія Могилевська та Серьога. У Палаці спорту на зимових канікулах пройде мюзикл «У тридев'ятому царстві», який зможуть подивитися близько 45 тис. учнів 1-4 класів і понад 5 тис. дітей пільгових категорій. У постановці задіяно близько 600 харківських артистів. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини