У Харкові капітально відремонтували близько 95 тисяч квадратних метрів доріг
20 серпня 2019 10:17 Інфраструктура
У Харкові капітально відремонтували близько 95 тисяч квадратних метрів доріг 94,8 тис. кв. м дорожньої мережі та 110,8 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг і тротуарів було капітально відремонтовано у Харкові в 2019 році.

Про це говориться в інформації про основні показники економічного і соціального розвитку міста Харкова за  І півріччя 2019 року, наданій Департаментом економіки та комунального майна.

Також за звітний період комунальним підприємством з ремонту та будівництва автодоріг «Шляхрембуд» був виконаний поточний ремонт 99,6 тис. кв. м дорожньої мережі, 7,6 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг і тротуарів. 

Крім того, в місті триває робота з обладнання світлофорних об'єктів звуковою сигналізацією. Бригади КП «Харків-Сигнал» замінили 542 і встановили 200 дорожніх знаків, відремонтували пішохідні огорожі та виконали низку інших робіт з утримання та експлуатації технічних засобів регулювання дорожнього руху.

Витрати на будівництво, реконструкцію, утримання і ремонт вулично-дорожньої мережі та інженерних об'єктів на ній склали 468,4 млн грн, що на 22,2% більше, ніж за такий же період 2018 року. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини