У Харківському зоопарку з'являться нові тварини та океанаріум
15 грудня 2017 14:01 Екологія
У Харківському зоопарку з'являться нові тварини та океанаріум Океанаріум і кілька рідкісних тварин з'являться в Харківському зоопарку після його реконструкції.

Про це сьогодні, 15 грудня, в інтерв'ю «Громадському радіо» повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

За його словами, тварин передадуть до Харкова безкоштовно в рамках програми Європейської асоціації зоопарків та акваріумів. Серед нових жителів Харківського зоопарку будуть жирафи, пінгвіни та білі ведмеді.

«Харків є кандидатом в Європейську асоціацію зоопарків і акваріумів. У нас є домовленість, що ЄАЗА віддасть нам тварин безкоштовно, якщо ми створимо для них нормальні умови, що відповідають їхнім вимогам», - зазначив перший віце-мер.

Також Ігор Терехов повідомив, що вхід до оновленого зоопарку для відвідувачів буде безкоштовним, а до океанаріуму, який там побудують, - платним.

Нагадаємо, що зараз з ініціативи міського голови Геннадія Кернеса в Харківському зоопарку йде реконструкція та оновлення колекції тварин. У новій концепції зоопарку особливе місце займає збереження і розмноження рідкісних і зникаючих тварин.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини