Центри надання адмінпослуг Харкова самостійно реєструватимуть бізнес
07 липня 2015 11:42 Місто
Центри надання адмінпослуг Харкова самостійно реєструватимуть бізнес Круглий стіл, присвячений проблемним питанням передачі функцій реєстраційної служби Центрам надання адміністративних послуг, пройшов 6 липня у Харкові.

У заході взяли участь начальник реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції Олег Дробот, начальник ЦНАП міста Харкова Ірина Синицька, представники ДП «Інформаційний центр».

Учасники круглого столу обговорили механізм взаємодії державних реєстраторів та адміністраторів Центру надання адмінпослуг у сфері реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців - алгоритм прийому заяв, порядок передачі документів.

Крім того, були підбиті підсумки спільної роботи з передачі функцій реєстрації нерухомості в районні відділення ЦНАП міста Харкова, де незабаром так же, як і в центральному офісі, прийматимуть заяви і видаватимуть довідки, що стосуються реєстрації прав на нерухомість.

Як зазначив Олег Дробот, Харків став першим містом в Україні, де вдалося повністю налагодити процес «електронного сполучення» реєстраційної служби та ЦНАП у сфері реєстрації прав на нерухомість. Тепер за тим же принципом буде побудована і робота в наступному напрямку - реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Нагадаємо, що в Центрі надання адміністративних послуг Харкова почали самостійно приймати і обробляти заяви у сфері реєстрації прав на нерухоме майно.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини