Собакам у харківському притулку потрібні теплі речі
29 жовтня 2015 15:43 Екологія
Собакам у харківському притулку потрібні теплі речі Теплі речі для утеплення вольєрів потрібні комунальному підприємству «Центр поводження з тваринами».

Як повідомив сьогодні, 29 жовтня, провідний спеціаліст притулку Дмитро Кулик, температура повітря опускається нижче нуля, тому працівники притулку вже традиційно просять небайдужих харків'ян допомогти з теплими речами. Старими пледами, ковдрами, подушками, светрами і куртками будуть встеляти холодну підлогу вольєрів, щоб тварини не мерзли. Також можна привозити сіно чи солому для підстилки.

Привезти і принести теплі речі можна в Центр поводження з тваринами за адресою: пр. Гагаріна, 358. У притулку зазначили, що щорічно на це прохання відгукуються сотні харків'ян, і висловили сподівання, що цього року також знайдеться безліч небайдужих людей.

Дмитро Кулик також повідомив, що зараз у притулку близько 80 собак готові знайти новий будинок. Поки про них піклуються співробітники притулку та волонтери, які приходять пограти і погуляти з ними на вихідних.

Нагадаємо, що нещодавно на території притулку відкрили тренувальний майданчик для собак. Там їх навчають різним командам, привчають до спілкування з людьми, щоб тварини швидше могли знайти контакт з майбутніми господарями.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини