Ситуація з коронавірусом у Харкові: нові кисневі точки та пункти вакцинації
27 жовтня 2021 12:32 Освіта
Ситуація з коронавірусом у Харкові: нові кисневі точки та пункти вакцинації У Міській багатопрофільній лікарні №18 встановили кисневу бочку, а у дитячих поліклініках готуються прищеплювати дітей.

Про це сьогодні, 27 жовтня, у пресцентрі Харківської міської ради повідомила заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, у лікарні №18 встановили ємність (бочку) обсягом 11 куб. м, фундамент під яку було підготовлено заздалегідь. «Траса – вже на виході, і ми з балонів перейдемо на кисневу бочку», – зазначила віцемер.

Також вона повідомила, що як тільки місто отримає необхідні рекомендації, у дитячих поліклініках розпочнеться вакцинація дітей віком 12-17 років. За словами віцемера, медзаклади до цього готові.

У той же час, для дорослого населення відкриють додаткові пункти вакцинації на шести ринках. За словами Світлани Горбунової-Рубан, окрім цього, у місті шукають додаткові майданчики під пункти вакцинації.

Зазначимо, що стаціонарне лікування у міських лікарнях проходять 1 175 осіб з коронавірусом. Минулої доби госпіталізували 113 хворих. Зайнятість ліжок у місті становить 75%. На кисневій підтримці перебувають 882 пацієнти, у відділеннях інтенсивної терапії – 98, на апаратах штучного дихання – 56 осіб. Минулої доби від коронавірусу прищепилися 7 626 осіб.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини