Сергій Дульфан: Усі термінали з продажу E-ticket працюють
10 січня 2018 17:57 Інфраструктура
Сергій Дульфан: Усі термінали з продажу E-ticket працюють Усі 325 терміналів з продажу електронних квитків «E-ticket» для проїзду в міському наземному електротранспорті працюють.

Про це сьогодні, 10 січня, у програмі «Тема дня» на телеканалі «ОТБ» повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан.

За його словами, з початку введення системи єдиного електронного квитка в місті було пошкоджено понад 100 терміналів. На сьогоднішній день всі їх замінили. «Раніше це було масово і однотипно, а тепер це поодинокі випадки, коли пристрої заливають якоюсь рідиною. Поодинокі випадки нанесення шкоди майну тривають, і збиток від цього вже склав понад півмільйона гривень», - зазначив Сергій Дульфан.

Проте, зазначив директор департаменту, інвестор найближчим часом планує встановити ще 47 терміналів - у супермаркетах і торгово-розважальних центрах Харкова.

Як повідомив Сергій Дульфан, в даний час валідатори для зчитування електронних квитків працюють тільки в рухомому складі тролейбусного депо №3, в іншому електротранспорті проводиться їх переналаштування, і вони будуть запущені за кілька днів. Зараз пасажири оплачують проїзд у кондукторів.

Також у програмі «Тема дня» йшлося про впровадження системи електронного квитка в метро, ​​про проїзд громадян пільгових категорій, в тому числі школярів, жителів районів області тощо.

Повне інтерв'ю директора Департаменту інфраструктури Сергія Дульфана можна подивитися сьогодні на каналі «ОТБ», початок - о 19:40.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини