Реконструкцію БТІ завершать через півтора року
09 листопада 2016 14:03 Місто
Реконструкцію БТІ завершать через півтора року Реконструкцію будівлі Бюро технічної інвентаризації на Павлівській площі планується завершити через півтора року.

Про це сьогодні, 9 листопада, повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов. За його словами, після реконструкції в будівлі розташовуватиметься ще один центр надання адміністративних послуг, де можна буде отримати весь комплекс послуг з реєстрації нерухомості. У центрі також працюватимуть всі служби, які займаються видаванням дозвільних документів на будівництво, реконструкцію тощо.

«Процедура отримання документів буде максимально швидкою і зручною. Ми зацікавлені в тому, щоб створити комфортні умови для інвесторів і харків'ян», - зазначив Ігор Терехов.

Він підкреслив, що на БТІ чекає комплексна і складна реконструкція. Будівлю з більш ніж сторічною історією необхідно буде оснастити великою кількістю техніки, щоб підготувати до прийому тисяч людей.

«Ми не можемо завершити цей проект навіть через рік. У будівлі проводиться цілий комплекс реабілітаційних робіт. Наприклад, там близько проходять грунтові води, тому старий фундамент з червоної цегли, сіна та глини взяли в оболонку, застосувавши сучасні технології. Замінили все старі дерев'яні перекриття. При реконструкції застосовуються унікальні проектні рішення, щоб будівля була сучасною, безпечною, але і зберегла свою культурну цінність», - зазначив перший віце-мер.

Нагадаємо, на час реконструкції фронт-офіс КП «Харківське бюро технічної інвентаризації» працює в Центрі надання адміністративних послуг Новобаварського району (Адміністрація Новобаварського району, вул. Полтавський Шлях, 11).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини