Реєстрація на зовнішнє тестування стартує 5 січня
01 грудня 2014 12:38 Освіта
Реєстрація на зовнішнє тестування стартує 5 січня Реєстрація документів абітурієнтів, бажаючих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні знань, триватиме з 5 січня по 20 лютого 2015 року.

Як повідомили в Департаменті освіти, такі терміни визначені відповідним наказом Міністерства освіти і науки України від 27 листопада.

Нагадаємо, зовнішнє незалежне оцінювання пройде в квітні-липні 2015 року. Абітурієнти зможуть скласти тести з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійська, німецька, французька, іспанська), а також з російської мови. Кожен зареєстрований учасник ЗНО має право скласти тести не більше ніж з чотирьох предметів. Тести зовнішнього незалежного оцінювання з української мови й літератури та математики будуть двох рівнів складності: базового та поглибленого.

Крім того, 21 і 28 березня пройде пробне ЗНО: з української мови та літератури тестування пройде 21 березня, з іноземних мов (англійська, німецька, французька, іспанська), історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови - 28 березня. Реєстрація на пробне тестування закінчується 15 грудня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини