Протягом року харківські воркаутери провели майстер-класи в 30 школах міста
20 грудня 2013 13:56
Протягом року харківські воркаутери провели майстер-класи в 30 школах міста Протягом 2013 року команда харківських воркаутерів «BarStylers» відвідала 30 шкіл і 5 дитячих будинків, провела низку зустрічей і семінарів у вишах, пропагуючи здоровий спосіб життя.

Про це сьогодні, 20 грудня, повідомив лідер руху зі стріт- воркауту в Харкові Іван Криленко. За його словами, ідея залучення уваги до спорту у навчальних закладах з'явилася у них в квітні, а вже з вересня її підтримали спортсмени з тайського боксу і фріфайту.

«Ми намагаємося по максимуму залучати до спорту та активного, здорового способу життя харківську молодь. До нашої команди приєдналися також кращі спортсмени України з тайського боксу і фріфайту. Своїми прикладами ми показуємо, яких результатів можна досягти завдяки спортивному життю. Особливо приємно, коли після наших майстер-класів та семінарів школярі та студенти підходять до бійців і воркаутерів з пропозиціями тренуватися разом», - зазначив лідер руху зі стріт-воркауту.

У планах харківських спортсменів в 2014 році продовжити пропаганду здорового способу життя і обійти з майстер-класами всі навчальні заклади міста.

Зазначимо, стріт-воркаутом в Харкові займається більше 400 чоловік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини