На розвиток міського електротранспорту виділили в п'ять разів більше коштів
22 січня 2014 14:54
На розвиток міського електротранспорту виділили в п'ять разів більше коштів 351,9 млн грн буде спрямовано на виконання програми розвитку міського електротранспорту в 2014 році.

Відповідний кошторис витрат затвердили сьогодні, 22 січня, на сесії Харківської міської ради.
 
Ця сума в п'ять разів більше коштів, які були виділені на цю програму торік. Зокрема, на фінансову підтримку КП «Міськелектротранссервіс» планується виділити понад 6 млн грн, на капітальний ремонт трамваїв - 6,3 млн грн, на капітальний ремонт ділянки трамвайних колій по проїзду Рогатинському - пер. Піскуновському, на перетині з пров. Лосівським - 4 млн грн, ділянки шляхів від перетину вул. Семиградської і в'їзду Семиградського до перетину в районі вул. Верінської та вул. Новохарківської - 7,8 млн грн. Також грошові кошти спрямують на реконструкцію трамвайних колій, трамвайних переїздів та контактної мережі по проспектах Московському і Тракторобудівників, вулицях Маяковського, Академіка Павлова, Героїв Праці, Плеханівській, Трінклера, Барабашова та Сумській.
 
Також було затверджено кошторис витрат на реалізацію програми підвищення безпеки дорожнього руху в місті Харкові на 2014 рік у сумі 140,1 млн грн. Зазначимо, торік ця сума становила 25,9 млн грн. Кошти будуть спрямовані на проведення робіт, пов'язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням автодоріг, зокрема, на ремонт світлофорів, пішохідних переходів та іншої дорожньої інфраструктури.
 
Крім того, цього року 16,6 млн грн виділили на реконструкцію об'єктів метрополітену, в тому числі на реконструкцію пішохідних переходів ст. м. «Героїв Праці».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини