На ремонт внутрішньоквартальних доріг у Харкові витратили близько 18 мільйонів гривень
18 листопада 2014 17:36 Економіка
На ремонт внутрішньоквартальних доріг у Харкові витратили близько 18 мільйонів гривень 16,5 млн грн витратили в Харкові цього року на капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг і 1,5 млн грн - на поточний.

Про це сьогодні, 18 листопада, на засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста повідомив директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства Володимир Чумаков. 

Він зазначив, що ремонт внутрішньоквартальних доріг почався тільки наприкінці літа через проблеми з перерахуванням коштів з Держказначейства. Ремонтувати внутрішньоквартальні дороги будуть доти, поки температура повітря не впаде нижче 5 градусів морозу.

Ремонтують у місті й магістралі. Дорожники цього року капітально відремонтували центральні вулиці, прилеглі до вул. Пушкінської, частину пр. 50-річчя СРСР, вулиці Танкопія, Блюхера та ін. На наступний рік заплановано реконструкцію Московського проспекту, з розширенням його проїжджої частини, ремонт вулиць Шевченка та Героїв Праці.

«Харків - єдине місто в Україні, де застосовуються технології з ремонту доріг такого рівня, як в Америці і Європі. Ми використовуємо високомодифікований асфальт, який використовують при будівництві автобанів. Гарантія такого асфальту - 15 років, і якщо ми перекладемо на міських вулицях весь асфальт, то ямковий ремонт нам більше не знадобиться», - зазначив Володимир Чумаков.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини