На Московському проспекті ліквідують пошкодження на трубопроводі
13 січня 2022 17:05 Оперативна інформація
На Московському проспекті ліквідують пошкодження на трубопроводі Бригади КП «Харківводоканал» ліквідують пошкодження на технічно зношеному трубопроводі діаметром 100 мм на Московському проспекті, 75 у Московському районі.

Про це сьогодні, 13 січня, повідомив начальник служби водопровідних мереж Основ'янського району Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Ігор Кім.

За його словами, аварійна ситуація виникла вчора, 12 січня, внаслідок чого на водоводі сталося протікання. Бригади підприємства у нічний час провели земляні роботи та обстежили характер пошкодження. На період ремонту водопостачання частини будинків на пр. Московському тимчасово відключено.

«Сьогодні ремонтники Основ'янської служби провели всі підготовчі заходи для укладання на цій ділянці нового поліетиленового трубопроводу. Аварійні бригади застосовують усю необхідну спецтехніку й забезпечені всім необхідним обладнанням та матеріалами для виконання завдання, щоб якнайшвидше відновити централізоване водопостачання у будинках харків'ян», - зазначив Ігор Кім.

Він повідомив, що водопостачання буде відновлено сьогодні, 13 січня, о 20:00. На час проведення ремонту підвезення води здійснюватиметься автоцистернами підприємства.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини