Харків’янам пропонують безкоштовно пройти навчання с проєктного менеджменту
08 лютого 2022 16:39 Освіта
Харків’янам пропонують безкоштовно пройти навчання с проєктного менеджменту Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів оголосило набір слухачів на курс з проєктного менеджменту «Open Grants Academy 2022» для майбутніх грантрайтерів.

У рамках навчання пройде десять теоретико-практичних сесій за десятьма темами, серед яких - «Формування партнерства. Управління командою проєкту», «Моніторинг та оцінювання проєктів», «Основні помилки при розробці проєктних заявок» та ін. Спікерами виступлять практикуючі проєктні менеджери, викладачі вищих навчальних закладів, представники фондів, а також лектори курсу «Open Grants School». 

Основні критерії відбору до «Open Grants School»: бажання реалізовувати соціально значущі проєкти в Харкові, якнайповніше та структуровано обґрунтована мотивація, викладена в електронній заявці на участь.

Навчання в академії - безкоштовне. Проведення освітніх зустрічей заплановано на лютий-квітень у Харківському муніципальному стартап-центрі (вул. Кузнечна, 1).

Зазначимо, що проєкт реалізується за підтримки Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини