«Харківські тепломережі» - в числі кращих платників податків
17 жовтня 2016 12:32 Бюджет
«Харківські тепломережі» - в числі кращих платників податків Великі підприємства і компанії Харкова за січень-вересень сплатили до місцевого бюджету 804 млн грн, що на 6% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомила начальник спеціалізованої Спеціалізованої ДПІ з обслуговування великих платників у Харкові Галина Феденко. За її словами, зокрема, було сплачено 552 млн грн податку на доходи фізичних осіб (більше на 19%), 156 млн грн земельного податку (більше на 9%).

Вона також повідомила, що у вересні до місцевого бюджету сплачено 81 млн грн. З них 59 млн грн - податок на доходи фізичних осіб (на 14% більше, ніж за вересень минулого року), 21 млн грн - земельний податок (більше на 28%).


Найбільші платежі до місцевого бюджету з початку року внесли КП «Харківські теплові мережі», ТОВ «Пларіум Юкрейн», ПАТ «Турбоатом», АК «Харківобленерго», ДП «Завод «Електроважмаш», АТ «Новий стиль», ПАТ «Світло шахтаря».

Всього за 9 місяців 2016 року великі підприємства і компанії Харківщини сплатили до бюджетів усіх рівнів 12,6 млрд грн податків і зборів. Це на 3,8 млрд грн більше, ніж за аналогічний період 2015 року. Зокрема, до державного бюджету перераховано 11,8 млрд грн платежів. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини