Харківські лучники - переможці та призери змагань на Кубок Віктора Рубана
19 січня 2016 11:53 Спорт
Харківські лучники - переможці та призери змагань на Кубок Віктора Рубана Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука «Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана» пройшли з 14 по 17 січня в Харкові, у Школі вищої спортивної майстерності.

У змаганнях взяли участь більше 180 спортсменів з Сумської, Київської, Дніпропетровської, Одеської, Чернігівської, Чернівецької та Харківської областей.

У третій день змагань за медалі в особистій першості боролися представники класичного лука. Серед чоловіків перше місця посів Олександр Яценко з Харкова, а серед жінок - теж харків'янка Юлія Захарченко.

У категорії - кадети 1999 року народження і молодше - переможцями стали Артем Овчинников із Сум та його землячка Євгенія Чибісова.

У блочному луці у дорослій категорії в особистій першості перемогли харків'яни Олександр Соколов та Олена Борисенко.

У командній першості в класичному луці у чоловіків перемогу здобула команда «ШВСМ» (Харків). Серед жіночих команд переможцем стала команда «Харків-1». У категорії кадетів перше місце посіла команда «СДЮСШОР-1» (Харків), серед кадеток - «ХДВУФК №1».

У командній першості серед блочного лука у чоловіків перемогу здобула команда міста Києва, а у жінок - міста Харкова.

Зазначимо, турнір на честь перемоги харків'янина Віктора Рубана на Олімпійських іграх 2008 року проводиться в Харкові з 2009 року. У ньому беруть участь кращі лучники країни. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини