Харківська міськрада ділиться досвідом роботи з колегами з Краматорська
11 червня 2019 12:47 Місто
Харківська міськрада ділиться досвідом роботи з колегами з Краматорська Представники Краматорської міської ради сьогодні, 11 червня, перебувають з офіційним візитом у Харкові.

У міській раді делегацію зустріла заступник міського голови - керуючий справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі.

Про роботу департаментів колегам з Краматорська розповіли заступник директора Департаменту територіального контролю Євген Швець, директор Департаменту земельних відносин Андрій Козлов, директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров, заступник начальника управління комунального майна та приватизації Тетяна Клемчук. Також сторони розглянули питання сфери земельних відносин, збереження земельних ділянок та законності їх використання, управління комунальним майном та досвід роботи Молодіжної ради при Харківському міському голові.

Начальник відділу комунальних ресурсів і самоуправлінського контролю Краматорської міської ради Зінаїда Гримайло зазначила, що в Краматорську давно цікавилися досвідом Харкова, і сьогоднішня зустріч виправдала очікування.

«Давно стежимо за роботою міської ради, сайтом і спеціально приїхали, щоб перейняти ваш досвід. Будемо продовжувати спілкуватися і переймати напрацювання у сфері договірних відносин, земельних питань», - повідомила Зінаїда Гримайло.

Завідуюча сектором управління комунального майна Краматорської міської ради Світлана Канцидал також зазначила, що у Харкова є чому повчитися. «Від самого міста приємні враження. Достойно були представлені департаменти. Досвід чималий, тому будемо прагнути його перейняти. Ви відкриті до співпраці, і це дуже радує», - сказала Світлана Канцидал.

Тетяна Чечетова-Терашвілі подякувала гостям за візит і підкреслила, що вони можуть розраховувати на підтримку харків'ян. Також віце-мер зазначила, що завдяки таким заходам розвивається вся країна.

«Харків - флагман у всіх сферах життєдіяльності міста, не зупиняється на досягнутому і розвивається. Делегації їдуть у міста, де щось впровадили вперше, є відповідні практичні та теоретичні напрацювання. Ці зустрічі дозволяють не тільки поділитися досвідом, а й взяти щось цікаве від наших друзів, партнерів і імплементувати це в роботі міської ради», - зазначила Тетяна Чечетова-Терашвілі.

Нагадаємо, що в травні з керівниками виконавчих органів Харківської міської ради зустрілися депутати з Херсона.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини