Харківські нардепи внесли понад 245 законодавчих ініціатив
02 грудня 2013 15:50
Харківські нардепи внесли понад 245 законодавчих ініціатив 245 законодавчих ініціатив внесли народні депутати міжфракційного об'єднання «За Харків! За Слобожанщину!» за останній рік.

Про це повідомив керівник об'єднання, народний депутат України Валерій Писаренко. За його словами, ці ініціативи стосувалися компенсації податкових витрат, повернення боргів підприємствам, відновлення фінансування для вишів. Зокрема, було вирішено питання відшкодування ПДВ у розмірі 5 млн грн для Харківського державного авіаційного виробничого підприємства, що дозволило зняти соціальну напругу в колективі і виплатити заробітну плату співробітникам заводу.
 
Валерій Писаренко зазначив, що за останній час депутати об'єднання написали 50 звернень, які також дозволять вирішити низку важливих завдань для міста. Зараз їх розглядають у Кабміні.

Нагадаємо, минулого місяця представники депутатського об'єднання надіслали звернення до Президента України Віктора Януковича з проханням про святкування 210-ї річниці з дня заснування Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна на державному рівні, звернулися до Прем'єр-міністра України Миколи Азарова з проханням знизити початковий внесок по кредиту на доступне житло, а також домоглися святкування на державному рівні наступного року 170-річчя з дня народження художника Іллі Рєпіна

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини