До проєкту «Картка харків'янина» приєдналися нові партнери
23 листопада 2021 14:52 Суспільство
До проєкту «Картка харків'янина» приєдналися нові партнери До програми лояльності соціального проєкту «Картка харків'янина» приєдналися нові партнери.

Про це сьогодні, 23 листопада, у пресцентрі Харківської міської ради повідомив куратор проєкту, директор КУ «Офіс реформ Харкова» Павло Столбовий.

«Кількість потенційних партнерів вже перевищує 150 фірм, компаній та організацій. До нас постійно приєднуються нові партнери, і зараз відбувається процес їх юридичної та технічної інтеграції в систему. У програмі лояльності зібрані не лише великі торговельні мережі, як, наприклад, «Клас» чи «Восторг», а й ресторани, кав'ярні, спортзали, аптеки тощо. Це складний процес, тому підключення партнерів відбувається поступово, адже наше завдання зробити так, щоб користування карткою було зручним та якісним», - зазначив Павло Столбовий.

Сьогодні представники нових партнерів програми розповіли про спеціальні пропозиції, які чекають на власників «Картки харків'янина»:
- трест «Житлобуд-1» пропонує знижку в 500 грн на 1 кв. м у будь-якому будинку;
- АЗС «SUNOIL» робить дисконт у 70 коп./л на дизпаливо та бензин, 50 коп./л - на газ;
- мережа «Мамин Дім» встановлює знижку на одну дитячу коляску у розмірі 1 тис. грн, а також одноразову знижку на послуги у своїй поліклініці;
- мережа швидкого харчування «Буфет» зменшить ціну на піцу з шинкою на 10 грн.

Як повідомив Павло Столбовий, вже видано близько 160 тис. «Карток харків'янина» різних категорій. До кінця року планується видати максимальну кількість карт школярам, ​​працівникам комунальних підприємств, а невдовзі, за його словами, розпочнеться видача звичайної «Картки харків'янина».

Нагадаємо, у місті працює «гаряча лінія», куди можна звернутися з питань, пов'язаних із «Карткою харків'янина». Поставити питання та уточнити необхідну інформацію можна за телефоном: 725-15-35.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини