До Дня міста відремонтують три виходи з метро, до вересня - ескалатор на Пушкінській
20 червня 2013 17:48
До Дня міста відремонтують три виходи з метро, до вересня - ескалатор на Пушкінській   Три виходи зі станцій харківського метро планують відремонтувати і відкрити до Дня міста.

Про це сьогодні, 20 червня, під час засідання постійної депутатської комісії повідомив заступник генерального директора КП «Харківський метрополітен» В'ячеслав Стаматін.

За його словами, мова йде про виходи зі ст. м. «Університет» - до саду Шевченка і до пр. Правди («стекляшка»), а також із ст. м. «Архітектора Бекетова». Всі ці виходи вже закрито на ремонт. Також буде відремонтовано і освітлення на станції «Університет»: воно буде повністю світлодіодним.

За словами В'ячеслава Стаматіна, в планах підприємства - реконструкція виходів з метро на Холодногірсько-Заводській лінії, а ескалатор на станції «Пушкінська» запрацює до вересня. Зараз його ремонтують. Усього у 2013 році планують відремонтувати чотири ескалатори.

Потребує реконструкції й депо метрополітену на Московському проспекті. Для цього вже створено проект, який передали в НКРЕ, і він вже узгоджений. Згідно з проектом, депо може перейти на альтернативні джерела опалення. Метрополітен планує отримати грошові кошти на модернізацію депо в рамках державної програми з енергозбереження. Для реконструкції депо необхідно близько 20 млн грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини