Ігор Терехов про візит генерала США: Він був вражений харківським духом
23 січня 2023 11:27 Міжнародне співробітництво
Ігор Терехов про візит генерала США: Він був вражений харківським духом Генерал-лейтенант, виконувач обов'язків радника президента США з національної безпеки Джозеф Кіт Келлог під час відвідування Харкова був вражений духом містян.

Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в інтерв’ю виданню «Думка». Мер зазначив, що під час візиту американська делегація відвідала Північну Салтівку, а також ознайомилась із харківською розробкою – «безпечними зупинками». 

«Генерал був здивований, що така харківська розробка є сьогодні, що вона втілена в життя. Він був вражений тим, що ми, незважаючи на те, що триває війна, уже 66 будинків реконструювали і реконструюємо далі. Ми проїхали об'єктами будівництва, що ведеться. Він був вражений харківським духом. Він пообіцяв усіляко підтримувати і Україну, і особливо місто Харків», - зазначив Ігор Терехов. 

Також він повідомив, що під час перемовин звернув увагу делегації на дуже малу відстань до кордону з росією. «Природно, що Харкову потрібне найбільш сучасне озброєння, сучасні системи протиповітряної оборони», - підкреслив міський голова. 

Нагадаємо, що за підсумками візиту в Україну Джозеф Кіт Келлог сформує доповідь для Комітету міжнародних відносин Сенату США про нагальні потреби України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини