Ігор Терехов висловлює співчуття родині Леоніда Шутенка
04 листопада 2022 11:13 Місто
Ігор Терехов висловлює співчуття родині Леоніда Шутенка Харківський міський голова Ігор Терехов та виконавчий комітет Харківської міської ради висловлюють співчуття родині Леоніда Шутенка - Почесного громадянина міста Харкова, почесного ректора Харківського національного університету міського господарства ім. О. М. Бекетова.

«Висловлюю глибокі співчуття у зв'язку з непоправною втратою. Леонід Миколайович був досвідченим фахівцем та мудрим керівником, який багато років присвятив удосконаленню освітніх процесів у сфері міського господарства.

Не можна переоцінити його внесок у розвиток рідного університету. Адже саме під його керівництвом навчальний заклад перетворився на сучасний навчальний та науково-виробничий комплекс, здобув найвищий ступінь акредитації та статус національної академії.

Леонід Шутенко щиро любив Харків. Пам'ять про цю прекрасну людину та справжнього професіонала назавжди залишиться в серцях його рідних, колег, учнів та всіх харків'ян, кому він прищепив таку саму безумовну любов до рідного міста», - говориться у співчутті.

Леонід Шутенко помер сьогодні, 4 листопада, на 86-му році життя.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини