Квест-кімнати, паркування та магазин будматеріалів – «Х-card» розширює мережу партнерів
19 січня 2022 15:54 Місто
Квест-кімнати, паркування та магазин будматеріалів – «Х-card» розширює мережу партнерів У програмі лояльності проєкту «Картка харків'янина» вже беруть участь 120 компаній, установ та фірм.

Про це сьогодні, 19 січня, у пресцентрі Харківської міської ради повідомив директор КУ «Офіс реформ Харкова» Павло Столбовий.

За його словами, у місті продовжують працювати над створенням найбільшої в Україні програми лояльності. Наразі ведуться переговори ще з 50-ма партнерами, які також готові надавати харків'янам дисконт та соціальні ціни. Серед партнерів, що вже підключилися, – супермаркети, заклади громадського харчування, спортивні зали, аптеки, заправки та ін.

Зокрема, віднедавна власники «Картки харків'янина» можуть придбати з двовідсотковою знижкою абонемент на паркування на денні об'єкти. Для цього в мобільному застосунку «Е-паркування» необхідно вказати наявність «Картки харків'янина» та відсканувати її QR-код. При цьому, якщо водій вже має діючий абонемент, отримати знижку можна буде після закінчення терміну його дії. Надалі розмір дисконту планують збільшити, також розглядається можливість надання знижки на цілодобове паркування.

Крім того, скористатися «X-card» можна у мережі квест-кімнат «Ізоляція», яка надає постійну 10%-ву знижку на проходження будь-якої з 30 квест-кімнат (в середньому можна буде заощадити близько 120 грн). Також дисконт почав надавати магазин «Новаторбуд». З 5%-вою знижкою можна придбати продукцію двох харківських торгових марок – «Tigor» та «FRONT» (сухі будівельні суміші, лакофарбову продукцію, ґрунтові засоби, допоміжну продукцію для утеплення).

Зазначимо, що власниками «Картки харків'янина» вже стали понад 340 тис. мешканців міста. Оформити «Х-card» можна офлайн в будь-якому з центрів надання адміністративних послуг або онлайн на Порталі електронних сервісів або скориставшись мобільним застосунком «Мій Харків».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини