У Харкові ліквідують наслідки негоди
15 січня 2022 10:49 Оперативна інформація
У Харкові ліквідують наслідки негоди Комунальні служби усувають наслідки стихії, що обрушилася на місто в ніч із 14 на 15 січня.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, внаслідок негоди в місті впало 17 дерев та близько 150 гілок, зокрема 44 великих. Також було пошкоджено покрівлі та парапети 38 житлових будинків. Наразі ліквідацією наслідків негоди займаються 1 тис. 351 дворовий робітник, задіяно 68 одиниць спецтехніки. Крім того, за інформацією Департаменту інфраструктури, в результаті урагану на контактну мережу впали три дерева, також впали плафони двох світлофорів. Усі дерева та гілки будуть розпиляні та вивезені в найкоротші терміни.

За інформацією СКП «Харківзеленбуд», також внаслідок сильних поривів вітру постраждало полотнище прапора України на флагштоку, встановленому на перетині Соборного узвозу та вул. Клочківської. Як зазначили на підприємстві, вчора, 14 січня, відповідно до необхідних заходів безпеки прапор був приспущений, проте пориви вітру виявилися набагато сильнішими за очікувані. Наразі прапор замінили на новий, його піднімуть, як тільки дозволять погодні умови.
 
Крім того, міські служби продовжують розчищати вулиці Харкова від снігу та льоду. Так, за інформацією КП «Доррембуд», уночі на вулицях міста працювало 67 одиниць техніки. Минулої ночі на дороги було висипано 373 куб. м піщано-сольової суміші та 211 т солі. На даний час у чергуванні перебувають 72 автомобілі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини