Місто надасть матеріальну допомогу сім'ї, в якій батьки загинули у ДТП на Окружній
13 січня 2022 13:52 Суспільство
Місто надасть матеріальну допомогу сім'ї, в якій батьки загинули у ДТП на Окружній Харківська міська рада надасть матеріальну допомогу сім'ї, в якій напередодні у ДТП на Окружній дорозі загинули батьки, а діти з тяжкими травмами були доправлені до лікарні.

Про це сьогодні, 13 січня, повідомила журналістам заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

«Вчора я попросила бабусь написати на ім'я Харківського міського голови Ігоря Терехова, за його дорученням, заяву на отримання матеріальної допомоги для вирішення питань, пов'язаних із цією трагедією», - зазначила віцемер.

За її словами, стан дітей - все такий же важкий, але вони отримують все необхідне лікування.

«Всі стурбовані їхнім станом та долею. Багато головних лікарів мені телефонували, пропонували допомогу і професійну, і особисту. Директор дельфінарію запропонувала дельфінотерапію для реабілітації дітей після стаціонарного лікування. Телефонувала також директор приватної дитячої клініки, яка є учасником державної програми реабілітації дітей, і теж готова допомагати. Є у нас спеціалізована лікарня №5, яка займатиметься цими дітьми після того, як їх випишуть зі стаціонару. Тобто місто готове допомагати цим дітям тривалий час», - наголосила Світлана Горбунова-Рубан.

Також віцемер нагадала, що зараз збирати гроші на лікування дітей немає потреби.

«Міська рада та підпорядковані їй лікарні повністю відповідають за процес лікування та беруть на себе всі витрати. А те, що харків'яни збирають гроші, - за це можна тільки подякувати, адже гроші цій сім'ї знадобляться. Не на сьогоднішнє лікування, а на подальшу підтримку», - наголосила Світлана Горбунова-Рубан.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини