Ігор Терехов: Я особисто стежитиму за якістю ремонту в під'їздах харків'ян
16 березня 2021 12:01 Місто
Ігор Терехов: Я особисто стежитиму за якістю ремонту в під'їздах харків'ян Міська влада посилить контроль за якістю виконання ремонту під'їздів житлових будинків харків'ян.

Про це сьогодні, 16 березня, на робочій нараді заявив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він зазначив, що він особисто проінспектував хід виконання ремонтних робіт у під'їздах будинків по вул. Героїв Праці, 59-г і пр. Дружби Народів, 233, і результати перевірки його не задовольнили. За його словами, ремонт виконаний дуже неякісно, ​​підрядники забруднили побілкою і фарбою двері мешканців і вікна в під'їзді, не впорядкували мережі провайдерів, однак об'єкти вже здані.

«Такого неподобства бути не повинно. Даю вам два дні на виправлення. Відтепер я особисто буду стежити за якістю виконання робіт. Я вимагаю, щоб мені щодня надсилали фотозвіти про проведені роботи. Я повинен знати, скільки людей на об'єкті і які роботи вони виконують. За кожним об'єктом буде закріплений співробітник із районної адміністрації. Крім того, я вимагаю, щоб глави адміністрацій надали мені телефони активних мешканців по кожному під'їзду, які також стежитимуть за ремонтом. Я буду обдзвонювати їх особисто», - заявив Ігор Терехов.

Він також зазначив, що якщо випадки неякісного ремонту в під'їздах повторяться, то співробітники профільних департаментів та комунальних підприємств, які повинні контролювати цей процес, будуть звільнені.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини