У Харкові відбудеться ярмарок вакансій в режимі онлайн
04 лютого 2019 14:37 Суспільство
У Харкові відбудеться ярмарок вакансій в режимі онлайн Перший регіональний ярмарок вакансій в режимі онлайн відбудеться у вівторок, 5 лютого, в Харкові.

На заході роботодавці вперше в онлайн-режимі представлять близько 100 вакансій. Безробітні та ті, хто шукає роботу, навіть з найвіддаленіших місць Харківської області зможуть поспілкуватися з роботодавцями та дізнатися про актуальні вакансії, умови роботи та рівень заробітної плати на запропонованих робочих місцях. Для цього їм необхідно буде прийти до свого районного центру зайнятості, де буде встановлений відеозв'язок з Харковом за допомогою сервісу «Skype».

Серед роботодавців, які візьмуть участь у ярмарку, - Головне управління Національної поліції України в Харківській області, КП «Салтівське трамвайне депо», трест «Житлобуд-1», ФК «Кредіплюс», Південна залізниця.

Час проведення заходу - з 10:00 до 12:00. Місце проведення: Харківський міський центр зайнятості (вул. Шевченка, 137-а, 5 поверх, к. 503).

Детальнішу інформацію можна дізнатися у відділі інформаційної роботи та зовнішніх зв'язків Харківського обласного центру зайнятості за тел.: 757-52-72 (для преси) або у відділі організації надання послуг роботодавцям за тел.: 752-34-13 (для роботодавців).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини