Геннадій Кернес: Ми зробимо все, щоб припинити бездумні дії керівництва «Харківобленерго»
27 серпня 2016 15:47 Місто
Геннадій Кернес: Ми зробимо все, щоб припинити бездумні дії керівництва «Харківобленерго» Міська влада зробить все можливе, щоб харків'яни не були заручниками в ситуації, коли АК «Харківобленерго» відключає наземний електротранспорт.

Про це сьогодні, 27 серпня, заявив Харківський міський голова Геннадій Кернес, коментуючи чергове знеструмлення шести тягових підстанцій КП «Міськелектротранссервіс».

«Я не розумію дій керівництва «Харківобленерго», яке позбавляє харків'ян їхнього законного права пересуватися по місту на трамваях і тролейбусах. Претензії, які висуває керівництво компанії, якщо об'єктивно підійти до розгляду стосунків між нашим міськелектротранспортом і енергетиками, не можуть впливати на можливість городян вільно переміщатися містом, щоб працювати, відпочивати, займатися особистими справами і т.д. Ми вважаємо, що дії керівників «Харківобленерго» незаконні, і підтримуємо ініціативу голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна щодо того, аби в ситуації, що склалася, розібралися компетентні органи і повернули харків'янам можливість користуватися послугами міськелектротранспорту в повному обсязі. З нашого боку ми робитимемо все, щоб припинити бездумні дії виконуючого обов'язки голови правління АК «Харківобленерго» Яворського», - зазначив Геннадій Кернес.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини