Геннадій Кернес: Правоохоронці повинні пояснити, чому вони не перешкоджають вандалізму
11 квітня 2015 12:17 Офіційно
Геннадій Кернес: Правоохоронці повинні пояснити, чому вони не перешкоджають вандалізму Правоохоронні органи повинні пояснити, чому вони допускають незаконне знесення пам'ятників у Харкові.

Про це сьогодні, 11 квітня, заявив Харківський міський голова Геннадій Кернес, коментуючи знесення трьох пам'ятників - Серго Орджонікідзе, Миколі Руднєву і Якову Свердлову - який сьогодні вночі організували невідомі особи в різних районах Харкова. Міліція ніяк не відреагували на ці незаконні дії.

Нагадаємо, що напередодні Верховна Рада прийняла Закон «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їхньої символіки», але він поки не підписаний Президентом України.

У зв'язку з прийняттям цього закону Геннадій Кернес також прокоментував майбутнє перейменування вулиць міста. Він повідомив, що коли закон набуде чинності, в Харкові буде створена відповідна робоча група, і додав, що це дуже витратний процес, наприклад, перейменування пр. Леніна обійдеться у кілька мільйонів гривень.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини