Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 20.12.2011 № 893 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що знаходяться у комунальній власності територіальної громади м. Харкова»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2015-09-16 р. № 569


На підставі розрахунків, наданих виконавцями послуг та узагальнених КП «Жилкомсервіс», розглянувши висновки Департаменту житлового господарства Харківської міської ради і Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, згідно із Законом України «Про житлово-комунальні послуги», ст.ст. 17, 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 20.12.2011 № 893 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що знаходяться у комунальній власності територіальної громади м. Харкова» (із змінами), доповнивши додаток 2 до рішення пунктами 8050–8061 згідно з додатком (додається).
2. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сидоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення рішення в газеті «Харьковские известия».
3. Рішення набирає чинності з 01 жовтня 2015 року.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на директора Департаменту житлового господарства Харківської міської ради Нехорошкова Р.Б.

Міський голова                                                                     Г.А. Кернес

 

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes