Звернення Геннадія Кернеса до харків'ян напередодні Дня міста
20 серпня 2014 14:46
Звернення Геннадія Кернеса до харків'ян напередодні Дня міста Звернення Харківського міського голови Геннадія Кернеса до жителів міста Харкова.
Дорогі харків'яни! 

Наближається одне з найулюбленіших і довгоочікуваних для нас, жителів Харкова, свят - День міста, яке ми відзначаємо щороку 23 серпня. Цього року Харкову виповнилося 360 років. Кожен рік ми намагаємося зробити це свято незабутнім для харків'ян різного віку, наповнити його радісними емоціями. 

На жаль, цього року дорогий для харків'ян день затьмарений подіями в сусідніх областях. Там йдуть бої, гинуть люди. Було б неправильним у ці трагічні і доленосні для України дні святкувати День міста. 

Ми не стоїмо осторонь від того, що відбувається у Донецькій та Луганській областях. Ми допомагаємо відновлювати інфраструктуру звільнених міст. Ми приймаємо і розміщуємо у себе тих людей, які в пошуку мирного неба втекли від розривів снарядів. Харків став місцем народження 84-х дітей, чиї батьки покинули зону АТО. Ми збираємо гуманітарну допомогу нашим співгромадянам, які не можуть зараз виїхати в мирну частину України. Ми піклуємося в госпіталях про поранених. 

Я запевняю всіх харків'ян - пройде час політичних і військових баталій, і тоді ми зможемо з вами відзначити наше саме шановане свято. І я вірю, що наступний День міста ми відзначимо в мирній Україні і, як і раніше, зберемося на найбільшій площі Європи, щоб відсвяткувати День нашого рідного міста і сказати ветеранам, які визволяли Харків, дітям війни, трудівникам тилу, бійцям антитерористичної операції наше «Спасибі» за мирне небо. 

Харківська міська рада і я як міський голова ставили і будемо ставити інтереси містян понад усе і робити все можливе, щоб ситуація в Харкові, як і раніше, залишалася стабільною, а всі спроби її «розгойдати» були марними. Ми будемо і далі трудитися над тим, щоб наше місто ставало ще краще, а його жителі пишалися тим, що вони харків'яни.

Харківський міський голова Геннадій Кернес

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини